Politica de retur

Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor mentionati mai jos si sunt in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora; inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

Cumparatorul este obligat sa informeze profesionistul cu privire la decizia sa de retragere din contract inainte de expirarea perioadei de retragere. In acest scop, Cumparatorul poate alege una dintre următoarele variante:

a) de a folosi modelul de formular de retragere pus la dispozitie;

b) de a face orice alta declarate neechivoca in care isi exprima decizia de retragere din contract, la adresa de e-mail [email protected]. sau la nr. de telefon 0764 526 182.

 Se considera ca Cumparatorul si-a exercitat dreptul de retragere in perioada de retragere de 14 zile calendaristice in cazul in care comunicarea cu privire la exercitarea dreptului de retragere este transmisa de catre Cumparator inaintea expirarii acestei perioade la adresa de email [email protected].
In momentul in care îl returneti, produsul trebuie sa fie in aceeași stare în care l-ati primit, nefolosit. Returnarea se va face in ambalajul original, fara semne de uzura sau modificari fizice (lovituri, zgarieturi).  NU puteti utiliza produsele pe care le-ati primit, dreptul de retragere exista pentru a va permite sa examinati produsul, nu pentru a va oferi 14 zile de utilizare gratuita.

Daca produsul pe care l-ati returnat îndeplinește condițiile de retur, va vom returna banii in contul tau, prin virament bancar, in maxim 14 zile calendaristice.

Vanzatorul va rambursa toate sumele reprezentand contravaloarea produselor returnate, si pe care le-a primit drept plata din partea Cumparatorului, fara intarziere nejustificata si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere, folosind exclusiv modalitatea de plata-transfer bancar in contul Cumparatorului. Nu se fac plati prin mandate postale sau numerar.
Suma restituita nu va include cheltuielile de transport.

IMPORTANT: produsele cu defecte se anunta in ziua ridicarii coletului, nu a doua/treia zi!

Indiferent de motivul returului, pentru restituirea contravalorii produsului/produselor este nevoie sa ne comunicati un cont IBAN in RON, aceasta fiind singura modalitate posibila de plata.

Schimbul de produse NU este disponibil! 

Produsele returnate trebuie impachetate impreuna cu originalul sau cu copia bonului fiscal (sau a facturii) si trimise la adresa de la care ai primit coletul.

Costul de transport in cazul returnarii produselor va fi suportat de catre client. Coletele trimise cu “plata la destinatar” vor fi refuzate.

Completeaza AICI formularul de retur, iar noi de contactam dupa.

MYGIA - © 2024. ALL RIGHTS RESERVED.